Grötdags!

Har länge funderat på att köpa gröt till Dennis, men väntat då han inte har varit förtjust i något han har smakat på. Men idag köpte jag det i alla fall! Tog från 5 månader då han är det på fredag. Köpte även en ny fruktpure och den tyckte han var rätt okej. En ny flaska fick det bli också :) Så himla kul när man kan börja med smakportioner!




Besök hos doktorn!

Dennis hosta har fortfarande inte försvunnit och han har en massa slem i halsen så det blev ett besök på VC idag. Han fick Bricanyl som ska hjälpa, så nu håller vi tummarna!

Precis hämtat Benji på dagis så nu är det snart dags för matlagning. Idag blir det Kycklingwok, namnam! Men först lite mys med mina barn ♥




Dagen efter.

Jag mår som jag förtjänar helt enkelt! Hade ju hur kul som helst så det är ju absolut värt de. Var ju verkligen inte pigg på morgon och när Dennis tog sin första förmiddagstupplur gjorde jag detsamma och sov nästan i 2 timmar.. Väldans skönt! Efter de blev det salladsmat från pizzerian och sen tog hela familjen på sig för att gå ut. Så himla gott väder det har varit!! Vi har även hunnit med att handla så nu var det klart också.
Dags för en dusch för Benji, typiska söndagssysslan ;)




Kalasklara ♥

Nu är familjen redo för kalas ♥




Lördag.

Morgonpigga barn idag igen! Halv 8 denna gången så det var inte farligt. Och eftersom Elias har helg nu så har jag fått sovit en hel natt. Det gör ju så otroligt mycket!

Idag ska vi iväg på kalas till Ines som fyller år ♥ Benji längtar såklart, så nu fördriver han tiden med spel medan lillebror sover och mamma kan fixa och dona här! Ikväll är det girls out night! Några öl och utgång, skojjit!

Nu, ta en kopp kaffe med min käraste ♥ Dagens första kopp, lovely!

Äntligen klar!

Förmiddagen spenderades hos mormor & morfar och även en snabb fika med mamma ♥ Hann hem lagom till att börja med lunch så maten var färdig till Elias kom hem från jobbet. Precis vid tiden kom Joppan & barnen hit.. Alltid lika trevligt! Kaffe och fika igen :) Efter de var det dags att börja med målningen igen. Tog sin lilla tid, men guud så fint det blev! Är verkligen så himla nöjd. Och väldigt stolt över mig själv som fixat detta alldeles själv. Kul att något gammalt kan bli som nytt. Har tänkt att göra detta så himla länge och nu äntligen blev de av! Nu är min kropp trött känner jag. Barnen har lagt sig så nu är det mamma & pappa tid som gäller! Eller varför inte bara Patti & Elias tid ♥

Dennis hoppade förresten för första gången i hoppgungan idag. Det riktigt lös om honom så glad han blev! :)



Och skänken :) Så himla nöjd!




Härliga fredag!

När jag slog upp ögonen imorse låg Dennis på ena sidan och Benji på andra, båda pigga och glada :) Kollade på klockan och till min förvåning, 07.00? Oj, vad tidigt var min första tanke! Men så kollade jag ut och fick se att solen lyste fram. Genast blev jag så mycket piggare :)

Dennis har dessutom sovit betydligt bättre inatt så även de gör mycket! Barnen har fått på sig kläder, vi har fått i oss frukost och nu ska bara jag göra mig klar. Om en stund ska vi upp till mormor & morfar och uträtta lite saker. Sedan skulle väl Joppan & barnen även komma en liten stund, trevligt :) Elias slutar tidigt idag så det är också ett plus :) Älskar fredagar! ♥

Vackert från vår balkong :)