Blöjfri!

Härmed förklarar jag Benji BLÖJFRI! Dock inte på natten ännu, men det kommer. Han säger till när han är både kissi och bajsenödig och går på toaletten. Inte en enda olycka på nästan två veckor nu :) Han är så himla duktig och vad fort det har gått sen dagen han SJÄLV sa till att han inte ville ha blöja på sig. Jag är så otroligt stolt över honom, världens bästa Benji ♥ Tänkt att man kan bli så rörd och nästan gråta av lycka och stolthet över att han bajsar och kissar på toaletten ! Ja, nu börjar faktiskt min lille plutt bli en stor pojk! Och om en månad ska han byta avdelning till dom stora barnen, från 3-5 år. Då kommer han inte längre gå med alla 1-2 åringarna, utan nu ska han gå med dom stora barnen. På ett sätt jätte bra, då han utvecklas som bara den nu och behöver va med dom större. Men ändå så tråkigt att behöva lämna den avdelningen han går på nu. Fröknarna där är ju så underbara! Och vissa har man kommit riktigt nära, som har gett en massa bra råd och även försökt hjälpa en i jobbiga situationer.
Men som sagt. Benji börjar bli stor nu och då kan dom tyvärr inte ge honom det han behöver heller. Så är det ju, förr eller senare. Men det kommer nog bli bra detta :) Och han kommer säkert trivas som fisken i vattnet!

Klippningen på min kusin var ju inte sådär jätte lyckat. När han kom hit hade en utav hans kompisar "skoj" klippt honom i skolan, så det såg ju rent sagt förjävligt ut! Det gick tyvärr inte att göra något åt det ens gång, så vi fick snällt raka av allt hår. Men det passade han också i :)

Grejja och dona lite nu innan sängdags. Ska även skriva en låååång inköpslista inför trippen till Uddevalla imorgon. Mamma följer med och kanske älskade syster, hoppas ju på det! Mysigt med bara vi tre ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback