Dessa trots.

Trots, trots och åter trots! Benji som har varit så lugn och harmonisk ett tag nu. Lyssnat jätte bra och inte gnällt över småsaker. Nu har det vänt återigen. När han inte får som han vill börjar han gny och gnälla. När man försöker prata med honom om varför han inte får saker och ting lyssnar han inte alls, utan börjar gnälla ännu mer eller så springer han i sitt rum och slänger igen dörren. Han testar och testar och hans vilja är så otroligt stark! Det är likadant när vi har besök hemma och han leker med någon kompis. Han beter så dumt så man vet inte ens själv vad man ska göra. Det är verkligen jätte jobbigt. Man vill hjälpa honom, kunna förstå vad som är fel och varför han reagerar som han gör. Men det känns bara väldigt omöjligt.

Saken är den att Benji i "vanliga" fall är världens goaste, raraste och omtänksammaste som finns! Och när han blir så här trotsig så är det nästan som att han blir en helt annan Benji. Det är inte helt lätt det här.

Har precis kollat på "Min pappa är bättre än din pappa" och jag tycker så synd om dem barnen vars pappa förlorar. Man ser på hela deras uttryck att dem blir så besvikan när pappan förlorar .. Man kan ju se det som lite negativt kanske.. Nu ska jag i alla fall krypa ner i vår goa säng och sova ut inför morgondagen.

Kajsa: Elias bygger kontorsstolar! ;) Kram

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Aha, perfekt att han har ett jobb =)



Ja det är jättesvårt att veta vad man ska göra när barnen är så som du beskriver =/



Kramis

2012-04-18 @ 21:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback