Som en ål!

Det blir bara svårare och svårare att ta på Dennis blöja nu, hela han blir som en ål! När han ligger på golvet rör han sig så mycket att han kan ligga på ett helt annat ställe när man är tillbaks! Och igår rullade han från rygg till mage för första gången ♥ Tvärtom har han kunnat länge :) Så kul att se alla framsteg och att han utvecklas! Dock växer han alldeles för snabbt, han är ju liksom inte en pyttebebis längre.

Benji han växer också en hel del! Dock inte lika snabbt som Dennis. Benji har en hel del tankat i sitt huvud och det är inte alltid lätt att svara på alla frågor, men man gör så gott man kan! Det han frågar mest om just nu är om rymden. Han vill gärna åka till rymden med en rymdraket.. Hmm, jadu! Det går inte riktigt har jag fått förklara, de kostar massa pengar! Då har jag fått som svar att vi bara kan ta ut pengar över beloppet så löser de sig! Haha. Härliga kommentarer!

Morgonsysslorna är i alla fall gjorda! Snart ska vi upp till morfar en stund, måste låna tvättmaskin då det hände en liten olycka i Benjis säng :/ Vi har ju tvättstuga och har ingen tid förrän på söndag! Ja, de där är en nackdel. Tur man har sina nära & kära nära sig ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback