En misslyckad kväll!

Jag och Benji bestämde oss för att köpa pepparkakshus idag. Fick smält sockert och skulle börja limma ihop delarna. Allt gick smidigt i början, men sen gick en del sönder. Limmade den söndriga biten och fortsatte. Benji var jätte glad över att han skulle få ett pepparkakashus i sitt rum. Men sen gick fler och fler bitar sönder och vi limmade och limmade. Tills slut gav jag upp. Det bara gick sönder och sönder. Benji blir ledsen. Men jag förklarar att vi får göra ett nytt pepparkakshus. Vi går in på toaletten och Benji ska ställa sig upp på toaletten för att borsta tänderna. Då halkar han och slår sig! Tröstar honom och till slut är det onda över. Går ut i köket för att ta bort kastrullen med smält socker i. Det var lite kvar så jag började hälla vatten i. Det stelnar ALLT! Visste inte alls att det skulle bli så. Nu får jag inte bort det.. TIPS NÅGON?! Benji har lagt sig för kvällen nu utan att ätit något! Han ville absolut inte äta. Han som älskar att äta grät, men inte ikväll. Kan ju inte tvinga honom heller! Känns så misslyckat alltihop. Dumma mig som förstörde pepparkakshuset :( Känns inget bra alls i mammahjärtat när han var så glad över att få ha det i sitt rum. Usch säger jag bara :(

Skolan gick i alla fall bra! Fick börjat med matten och det känns riktigt bra. Fick gjort en massa tal och det är jag riktigt stolt över! Hoppas att det kan rulla på såhär bra .. för då kommer jag fixa det :)

En bra dag, en misslyckad kväll!

2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills mitt hjärta fyller hela 3 år! :) Han har fått vara med på alla planeringar gällande hans barnkalas och han är så förväntasfull! Känner att jag egentligen inte har tid med skolan eftersom det fortfarande är saker som ska inhandlas och jag ska dessutom baka Silviakaka. Vill bara hem och få gjort allt så man slipper stressa! Tur att jag är ledig imorgon, fast även då har jag lite andra grejer inplanerat. Ska även klippa mig imorgon .. wiho! :) Resultatet kommer självklart imorgon ;) Mamma ska i alla fall vara snäll och baka tårtbotten. Jag har en tedens att alltid misslyckas med just tårtbotten . Så jag har lagt det ansvaret på mamma ;)

Idag slutar man kl 14.00 och sen blir det raka vägen hem för att hämta Benji och sen en sväng ner till konsum för att inhandla resten. Blåser gör det i massor också! Usch, det gillas inte :/

Drar ett djupt andetag och ska försöka få något gjort på lektionen .. Motivation = 0

Märkligt.

Jag kom till skolan helt oskadd. Vattnet vid vägen som jag nämnde i tidigare inlägg var väldigt högt. Men det nådde inte vägen så det var i alla fall ingen översvämmning! Som sagt. Nu sitter jag här i skolan och har precis varit och pratat med min handledare angående mitt projektplan. Det blev tyvärr inte godkänt :( Så nu får man vänta ännu en vecka på att få börja med arbetet.. vill säga om projektetplanen blir godkänt då! Man ska ju skriva så klarspårkig som möjligt och det är inte lätt i dagens läge då "vi ungdomar" använder ett väldigt slarvigt språk. Får bara försöka igen :)

Imorse när jag stod och väntade på bussen såg jag helt plötsligt något konstigt på himlen. Det såg ut som en stjärna fast denna va lite rödaktig. Den rörde sig väldigt sakta och det gör ju INTE stjärnor. Fick för mig att det kanske var någon asteroid eller något liknande. Men denna hade ingen svans och den gick otroligt sakta. Ringde Elias och han gick ut för att kolla och han såg samma sak. Vad har det kunnat varit? UFO kanske? :) Jag tror ju ganska starkt på såna här saker och det var väl typiskt att jag skulle se det! Någon mer som har sett liknande?

Ska fortsätta med planen och sedan ska jag utnyttja tiden med att göra klart några uppgifter vi har i historien. Vill känna den känslan att man inte ligger efter med något i skolan .. men den känslan är långt ifrån mig just nu! :/

Håll i hatten!!

Nu är det verkligen storm där ute! Har nog aldrig varit med om att det har blåst SÅHÄR mycket! Fy alltså. 
Lite längre upp på gråden har ett staket nästan lostnat helt. Det står helt tokigt. Försökte ta kort på det nu i mörkret, men det såg inte så bra ut. Strömmen har gått en gång och nyss var den på väg att gå igen. Tur att man har tänt värmeljus över hela lägenheten. Har varit inne och kikat lite på aftonbladets hemsida på bilder som andra har skickat in och det är ju helt galet!! Har även varit inne på västtrafiks hemsidag för att kolla bussarna. Det är en massa inställda men inget här. Men ska man ändå våga sig på att åka buss imorgon? Bussen åker ju ändå förbi en massa ställen med vatten ganska nära vägen. Det vore konstigt om det inte har blivit översvämmning där. Hmm. Har rådfrågar lite på facebook också men ingen verkar veta. Tydligen så flyger det tegelpannor vid skolan, så vem vet om skolan också är inställd. Får se hur läget är till morgonen.

Lägger mig och läser en bok i väntan på nästa strömavbrott... Lite mysigt kanske det är!

1:a advent.

Ja, dagarna går fort! Och nu är det redan första advent. Endast 3 veckor var till julafton. Vi alla har haft en mysig dag, dock ingen julkänsla alls! Men bara snön väljer att komma fram någon gång så kommer säkert julkänslan smygande :) Idag har vi haft storm och 10 grader. Känns ju inte riktigt okej. Men dagen har varit väldigt mysig ändå och vi slog på stort! Det blev glögg, pepparkakor och ris a la malta ... MUMS så gott det var! Verkligen en försmak av julen. Är proppmätt i hela magen, så det ska blir riktigt gott att få lägga sig snart och vila upp sig. Men innan dess har jag lite saker att göra innan jag kan ta till mig den ljuvliga känslan. Imorgon är det en ny vecka och nya utmaningar. Nya tag i skolan. Men det känns bra. Ska nämligen börja med matte imorgon som jag inte har hunnit med under hela gymnasietiden ... så det var väl dags för det nu ;) Måste ha ett betyg där annars blir det inga slutbetyg!

Nog om detta. Idag för tre års sedan var mitt lille hjärta beräknad att komma, men han valde att komma fem dagar efter. Så om om bara fem dagar fyller han hela 3 år! :) Tiden bara springer iväg! ♥

Dags att göra klart allt som ska göras!! ;)



Blöjfri!

Härmed förklarar jag Benji BLÖJFRI! Dock inte på natten ännu, men det kommer. Han säger till när han är både kissi och bajsenödig och går på toaletten. Inte en enda olycka på nästan två veckor nu :) Han är så himla duktig och vad fort det har gått sen dagen han SJÄLV sa till att han inte ville ha blöja på sig. Jag är så otroligt stolt över honom, världens bästa Benji ♥ Tänkt att man kan bli så rörd och nästan gråta av lycka och stolthet över att han bajsar och kissar på toaletten ! Ja, nu börjar faktiskt min lille plutt bli en stor pojk! Och om en månad ska han byta avdelning till dom stora barnen, från 3-5 år. Då kommer han inte längre gå med alla 1-2 åringarna, utan nu ska han gå med dom stora barnen. På ett sätt jätte bra, då han utvecklas som bara den nu och behöver va med dom större. Men ändå så tråkigt att behöva lämna den avdelningen han går på nu. Fröknarna där är ju så underbara! Och vissa har man kommit riktigt nära, som har gett en massa bra råd och även försökt hjälpa en i jobbiga situationer.
Men som sagt. Benji börjar bli stor nu och då kan dom tyvärr inte ge honom det han behöver heller. Så är det ju, förr eller senare. Men det kommer nog bli bra detta :) Och han kommer säkert trivas som fisken i vattnet!

Klippningen på min kusin var ju inte sådär jätte lyckat. När han kom hit hade en utav hans kompisar "skoj" klippt honom i skolan, så det såg ju rent sagt förjävligt ut! Det gick tyvärr inte att göra något åt det ens gång, så vi fick snällt raka av allt hår. Men det passade han också i :)

Grejja och dona lite nu innan sängdags. Ska även skriva en låååång inköpslista inför trippen till Uddevalla imorgon. Mamma följer med och kanske älskade syster, hoppas ju på det! Mysigt med bara vi tre ♥

Då var det dags!

Idag fick jag tummen ur och fick plockat fram alla julsaker. Men eftersom jag tidigare har bott i mindre lägenhet så har jag inte ljusstakar eller stjärnor som räcker till alla fönster. Tur att man ska in till Uddevalla imorgon då och kan få inhandlat allt sånt. Benji fyller ju även år snart så jag ska passa på att handla allt som ska ätas, om man ska säga så. Tallrikar, muggar och allt sånt där är redan färdigt :)
Om en liten stund ska jag leka frisör. Min kusin ska nämligen komma hit och jag ska försöka klippa honom, intressant att se hur det detta kommer bli ;) För och efter kort kommer självklart senare.
Min nya dekoration :) Tänkt så lite det behövs för att smycka sina väggar och skåp :)

Julpynt.

Är det bara jag som är väldigt sen med att börja julpynta eller är folket tidiga? Det är jätte många häromkring som har börjat julpynta. 1 advent tycker jag är en bra tid att börja julpynta lite smått. Det är i och för sig nu till helgen, men jag tycker ändå att folket är tidiga med det i år än vad det var förra året. 

Har ni börjat ännu?

Dagen i skolan gick väldigt bra. Vi hade som sagt läxförhör, vilket gick väldigt bra då det var muntligt förhör. Lite senare kommer detta tillbaks och då ska vi ha skriftligt prov. Sista lektionen var väldigt lugn då vi tittade på SOS västkust. Passa ju ändå bra till den kursen vi hade då - Sjukvård. En väldigt lärolik lektion ändå ;)

Och på tal om 1 advent. Visst längtar man lite! Då ska vi självklart ha lite glögg och pepparkakor.. Tänkte även göra Ris a la malta som lite försmak av julen ... MYSIGT!

Nu ska jag gå till sängs. Får hitta mig någon bra bok att läsa så somnar jag gott sen! Natti natti ♥

Blodtrycksfall.

Har aldrig varit med om detta innan, men så fort jag har rest mig upp från sittläge eller liggläge så har jag blivit alldeles yr och det är precis som att det har svartnat för ögonen. Måste liksom hålla mig i något annars känns det seriöst som att jag ska svimma. Hur läskigt som helst! Mamma sa att det kunde vara blodtrycksfall och då är det ju tur att google finns. Sökte lite om det och det är precis dom symtomen jag har. Och om jag tänker efter har jag druckit ganska dåligt idag. Det har blivit mycket kaffe, men inget annat. Känns inget bra alls, usch :/ Får dricka massa vatten och hoppas på att det hjälper. Imorgon ska jag fråga min lärare om hon kan tänka sig att ta ett blodtryck på mig. Det är ju inget farligt, men der är alltid bra om man vet ifall man har ett lågt blodtryck.

Dagen idag har gått snabbt som attan! Och jag har mest tagit det lugnt. Benji är ju med Elias så det är ju inte precis som att man har mycket att göra .. vilket är tråkigt! Har i alla fall träffat honom en stund efter dagis. Min kväll idag ska bestå av plugg. Och sen är det bara att hoppas på att läxförhöret imorgon går bra :)

Ha en bra kväll alla :)

Buuu!

Jag säger bara TUR att man har sin familj så nära som jag har. Lämnade Benji hos Elias igår så jag var helt ensam här hemma. Satt uppe och kollade på tv när jag plötsligt hör att någon är på dörren. Ringer mamma fort som ögat och hon är snäll och gå ner till mig för att kolla läget. Ingen var såklart på dörren. Pust. Gick upp igen för att kolla tv. Efter en liten stund så hör jag precis samma ljud igen! Ringer mamma IGEN och hon kommer ner. Men inget där. Däremot såg vi en katt, så det var säkert den som jag hörde. Sen kunde jag inte riktigt slappna av. Somnade i soffan och vaknade vid 12 tiden. Gick ner för att lägga mig i sängen men jag kunde inte koppla av. Kände mig rädd och väldigt ensam. Satt på facebook och pratade med syrran. Till slut kunde jag somna om, men det var inte förrän vid 3 tiden. Så idag var jag trött! Blev ingen skola. Utan jag jobbar hemma istället. Det är det värsta jag vet... att vara ensam! Usch och fy för det!

Imorgon har vi läxförhör så idag gäller det att plugga, plugga!
Inte så länge sen jag köpte nytt köksbord och stolar.. Vad tycks? :)


Har även köpt ny bokhylla :)


Eftersom Benji nu är blöjfri har jag tagit bort skötbädden och gjort det tjusigt på bänken. Nu hänger alla mina smycken i ordning och reda :)




Dekorationer är alltid kul att göra! :)

Morgonplugg.

Det är så mycket i skolan just nu så jag har nästan lust att lägga ner allt! Kan inte ens räkna upp hur mycket läxa vi har just nu och så många uppgifter som ska va färdigt. Det bara snurrar i mitt huvud just nu och jag har helt tappat motivationen. 
Medan Benji tog sig ett morgonbad så satte jag mig med det vi har läxaförhör på nästa vecka på tisdag. Det handlar om kriser som man kan ha någon gång i livet. Väldigt intressant dock, men jag kan liksom inte slappna av. Jag vet att jag har tusen andra saker som ska vara färdigt också. Suck! Men jag kan ju ändå glädja mig att detta snart, mycket snart är över!

Utöver detta. Studentmössan är beställd och jag har redan börjat att kika lite smått på studentklänningar :) Lika bra att bli färdig med det också! Vardagarna rullar på som vanligt och det är ju inget annat än måndag och fredag. Har haft Benji hemma hela veckan så imorgon är det dags för honom att va hos Elias igen. Men det funkar bra, jag ska inte klaga. Jag träffar honom ju ändå varje dag och det är jag glad över att det funkar! Det kunde varit värre.

Benji är fortfarande jätte duktig när det gäller blöjan. Nu kissar han och bajsar på toaletten utan problem och det går lika bra på dagis också. Det är väldigt sällan det händer olyckor nu. Han är såååå duktig mitt hjärta ♥

Planera in lite mat nu .. Och sedan får vi se vad som händer! :)

Förkylning.

Blää. Har blivit jätte förkyld och ont i halsen. Orkade i alla fall att gå upp till skolan idag. Mår ju inte kasst så, utan bara väldigt snorig och ont i halsen. Har vaknat tusen gånger inatt och duckit vatten, för att göra det lite "mildare" i halsen, men det har inte hjälpt särskilt mycket. Blir nog att köpa halstabletter idag. Som tur är har Benji klarat sig än så länge, "peppar, peppar". Men det är väl denna årstiden sånt här skit går runt.

Så nu sitter jag här och försöker göra något vettigt av tiden. Har projektarbetes tid nu och sedan har vi studiepass, då vi kan jobba med vad som helst. Jag har som sagt historia prov idag, så det passar ju perfekt. Sen har jag även två arbeten till som egentligen skulle varit färdiga förra veckan .. så jag har ju en del att jobba med :)
Försöker även att kolla runt lite på USK broscher. Men hittar inte precis den jag vill ha. En sån måste man ju ha på sin examen dag ;)

Nej .. Dags att göra lite nytta!

Fars dag ♥

Helgen har gått alldeles för fort åter igen. Fast jag måste nog erkänna att veckorna går otroligt fort. Det är ju inget annat än måndag och fredag!

Min helg kortfattat. Tillbringade nästan hela fredagen i Lysekil då det var provning av studentmössor vid 18.00 tiden. Ja, väldigt konstig tid.. men så var det. För att tiden skulle gå var jag med en kompis där så länge, så jag var ju som tur var inte ensam! Det blev i alla fall att jag beställde Guldpaketet. Då får man med mössa och champagne glas. Det var då inte billigt! Men man tar ju bara studenten en gång och mössa måste man ju ha! :) Efter det blev det Idol hos älskade vännen Joppan :) Dock åkte ju min favorit Andre ut :/ Men om man ska tänka sångmässigt så OKEJ, då var han väl sämst! Det var i alla fall en trevligt fredag. Det blev även en trevlig lördag. FEST stod det på schemat. Var på topp humör i början, men sedan blev det mer "down" humör. Väldigt tråkigt, men så är det väl bli ibland också. Somnade inte allt för sent och var uppe vid 7-tiden med Benji :)

Fars dag idag. Pappa bor för långt bort så det blev att fira Elias och min morfar istället. En trevligt fars dag har det varit i alla fall. Mitt hjärta ligger och sover gott och jag försöker plugga till ett historia prov jag har imorgon. Jag gör så gott jag kan, men ändå vill det inte riktigt fastna. Vi får se hur det går imorgon :)

Måste ju också berätta att Benji är jätte duktig! Helt blöjfri på dagen och säger till när han behöver kissa. Det går bättre med bajset nu, vilket jag är glad över! Idag bajsade han på toaletten helt problemfritt.. dock hände det en liten olycka en stund efteråt. Men det får ta sin tid. Han är SÅÅ duktig, lille Benjibus ♥

Lite mer plugg och sen blir det sängen! Natti natti på er ♥
Jag & Joppan från gårdagen :)

Ullared trip!

Ibland har man inte alltid tid .. Har inte ens varit inne på facebook på 2 dagar och det är inte likt mig! 
I måndags åkte min farfar & farbror iväg till Chile och då fick JAG köra hem bilen från Landvetter. Var hur nervös som helst och självklart var det rusningstrafik. Men det gick bra, väldigt bra. I tisdags tog jag bilen till skolan, farfars stora Jeep, så jag kan säga att det kändes mäktigt att köra den! ;) Det gick bra i skolan. Kändes inte ens som att jag hade varit borta från skolan i 5 veckor, utan det kändes precis som vanligt.

Igår blev det en tripp till Ullared med kära mormor & morfar. Fick köpt nästan ALLA julklappar. Alla julklappar till Benji är färdigt och hans present tills han fyller år. Känns väldigt gott att slippa tänka på det :) Köpte även alla saker till Benjis kalas som han ska ha. Så nu är det bara att inhandla saker till tårtan och sånt .. boka lokalen också kanske vore bra ;)

Idag är jag ledig från skolan! Men här blir det inte slapptid för det.. måste plugga till ett prov som jag ha imorgon! Usch! Historia prov också för den delen, inte så kul. Imorgon ska vi även prova STUDENTMÖSSA! Gah, nu börjar det närma sig, guuud så underbart! :)

Hur går det för er julklappsinköp? :)

Facebook hackas!

Ja, idag sägs det att Facebook ska hackas. Hur ska vi klara oss då? Utan Facebook? ÅH NEJ!! 
Okej, nu överdriver jag, för min del .. men andra tänker säkert så! Fast ibland kan jag känna att dom lika gärna kan ta bort Facebook. Jag menar, då kanske man äntligen KAN umgås med människor igen, istället för att sitta på fejjan och skriva med dom. Sen är det dessutom otroligt beroendeframkallande. Inte nog med att det är "dötid" när man inte har något annat att göra, så finns det dessutom en massa roliga spel .. farligt! Men visst är det tråkigt om det skulle ske idag.

Vad tror ni om detta? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab

5 dagar.

Det är så länge som Benji nu har varit blöjfri. Han är så duktig mitt hjärta! Och jag är världens stoltaste såklart :) Så himla gott att det går så bra. Och nu ser man och märker att han är mogen för detta, för så var det inte sist gång i sommars när vi försökte. Så man ska va väldigt försiktig med de där i början. För det är nog väldigt viktigt att barnet är moget för det också, annars blir det bara så fel av alltihop!

Var som sagt på vårdcentralen med honom igår, men doktorn såg det bara som en vanlig förkylning. Eftersom han inte hade någon feber så tog dom inga prover på honom. Tror inte heller att det va något så, eftersom han har sovit mycket bättre inatt än igår och han hostar inte lika mycket nu. Han är fortfarande lite hes men det är allt.

Idag är Benji på dagis och jag ska strax iväg på ett möte. Usch, inget kul .. men det är ett måste! Idag är det ju fredag IGEN, veckorna bara springer iväg! Så idag blir det fredagsmys hela dagen :)
Min hårförläning. Saknar mitt långa hår varje gång jag klippt det kort... aldrig mer ;)

En sväng till vårdcentralen.

Benji har fått en hemskt hosta och han är så hes i halsen! Det är inte många timmar inatt som han har sovit och inte jag heller. Han har så ont, stackarn :( Så nu ska vi försöka få i oss lite frukost och sedan blir det en tur till vårdcentralen till farbror doktorn.


Vila ifrid!

Idag fick man reda på ett sorligt besked. En man som jag lärde känna i somras, som jag bara hann träffa några gånger men som jag fastnade väldigt starkt för. Han har valt att ta sitt liv och finns inte mer. Tycker det är så otroligt tragiskt och sorligt. Han var en sån klok man och han berätta så klockrena saker. Han var även så rolig och fick en att skratta. Ja, det var väldigt synd.

Varför väljer man att ta sitt liv ? Jag skulle aldrig våga. Alltså, jag är så rädd för döden och jag skulle inte vilja komma dit, för jag vet inte vad som händer. Man väljer även att försvinna från familj och vänner. Det är så många som får lida för det, som får känna sorg och saknad. Så varför väljer man att ta sitt liv?

Man ska verkligen ta hand om varandra för man vet aldrig när saker och ting vänder.
Vila ifrid Lars!

So far, so good!

Benji är fortfarande lika duktig och inte har någon blöja på sig. Imorse ville han ta av sig blöjan med en gång för att kissa. Dock har vi ett bekymmer. Han bajsa inte på hela dagen igår och det kom inget idag heller. Det är ju verkligen inte bra om han håller inne det heller! Någon som har tips och råd när det gäller sånt, säg bara till! :)

Ja, idag var vi uppe före tuppen, igen. Det är såhär att Benji håller på att ändra sina rutiner till något kanske inte så jätte kul! Istället för att vakna vid 7-8, är han hur pigg som helst vid 6 och vill upp. Och då är han dessutom hungrig? JIPPI! Upp klockan 6 och göra frukost. Hmm. Han äter ju en redig portion med gröt innan han lägger sig för att sova, så jag förstår inte att han kan känna hunger så tidigt. Han håller nog på att växa, så är det nog :)

Fick en kommentar från Elin som undrade hur man åt dom nyttiga frukostmuffinserna som jag la ut recpet på och jag brukar dela dom på mitten, så det blir som två små bitar. Sedan har jag en ostskiva på, eller en skinkbit. Det väljer man själv! Idag hade tex, på en ostbit och en gurkbit uppepå. Riktigt smarrigt! :) Och självklart kan jag lägga ut recept och så på det jag äter! :)

Nej, dags för lite hemmastudier! Får passa på när busungen är på dagis :)
Lite bus på morgonen ♥



Mitt fina hjärta ♥

Dagens roliga!

Benji kan nog komma med dom mest roligaste kommentarerna som finns! Så klockrena och spontana. Idag sa han något roligt som jag fortfarande sitter och skrattar åt.

Jag var inne på toaletten efter ett toalettbesök. Så stod jag och tvättade händerna och Benji kommer in (brukar inte låsa dörren). Han frågade mig vad jag gjorde och jag svarade att jag tvättade händerna.
-Jaha, varför då? fråga Benji. Och jag svarade att jag precis hade bajsat (ja, vi är ganska öppna mot varandra) och då måste man ju tvätta händerna efteråt. Och då slänger han ut sig det här, - jaha, har du bajsat på händerna?
Då kunde jag inte hålla mig för skratt! Och ännu sittter jag och småskrattar åt det. Samtidigt som han sa det så gjorde han liksom en grimas precis som att "hallo, är du knäpp som bajsar på händerna liksom" .. haha!
Ja, det är väldigt många såna roliga kommentarer man får :)

Ikväll har jag riktigt myst ner mig i mjukiskläder framför tv:n. Ett glas vatten och lite hallonsobre till det .. mums!

Så stolt!

Mitt hjärta var blöjfri hela dagen igår, en enda olycka bara. Och idag när jag lämnade honom på dagis var han utan blöja. Tidigare när vi har försökt med blöjan så ville han absolut inte va utan blöjan och han ville inte ens gå på dagis toalett. Men idag var det tvärtom. Han sa till när han var kissinödig och han gick på toaletten, fint fint :) Det bästa är att han själv inte vill ha blöjan på sig, utan han vill ha kalsonger. Dock är det lite krångel med "bajseriet" ännu. Det är precis som att det är svårare att bajsa än att kissa.. Fast jag vet ju att några andra föräldrar har haft samma problemet är det gäller bajset och tydligen är det så att det är svårare att bajsa i pottan eller i toaletten. Men det släpper väl också tillslut :)
Medan Benji var på dagis idag så var jag hemma och gjorde hemmastudier. Fick en del gjort och det känns väldigt bra! Hann även med att baka bröd, GI bröd då såklart ;) Snart ska vi iväg och handla lite och sedan blir det mys resten av kvällen .. riktigt höstmys ♥