Respektlöst.

Jag förstår faktiskt inte människor som sätter på hög musik på veckodagar när man bor i samma hyreshus. Ingen hänsyn överhuvud taget! Varför ens tänka att det är okej när vissa ska upp till jobb och att man faktiskt har småbarn. Tur är i alla fall att våra barn tål mycket ljud, det är nog mest jag och Elias som tar skada av det. Fy så trött jag blir! Om det inte är den ena så är det den andra. Jag har verkligen jätte svårt för att somna när dunkar musik så att man till och med hör vilken låt det är som spelas. På helgen är det okej, till en viss tid! Men även då, så får man faktiskt ta hänsyn till att det är andra som bor i huset också. Jävla nötter rent ut sagt!

Torsdag.

Och helt plötsligt blev det vår? Vädret var underbart gott förut! Man frös inte ens, det var bara såå gott! Vi gick ner till BVC och en sväng till konsum. Det var verken Benji eller Dennis som skulle till BVC idag, utan jag! Skulle svara på några frågor om hur man mår som förälder, något som alla föräldrar ska göra nu. Det har nämligen visat en studie på att många mår väldigt dåligt då ens barn slukar upp all ens tid och att det har ledit till depressioner mm. Min svar blev i alla fall "godkända" :) När vi kom hem blev det lek & bus och sen var det dags att börja med middagen. Ingen märkvärdig middag utan Tacos, namnam! Får ju passa på när det är extrapriser på konsum ;) 
 
Nu på kvällen har Nicke varit här och lekt med Benji en stund och Elias är på boxning som varje torsdag. Men snart är han hemma igen :) Nu ska jag titta på "Sveriges roligaste klipp" .. Jippie! :) 
 
Idag rullade Dennis från mage till rygg för första gången, stolt!! 
 
 
På vår härliga promenad! Storebror ska självklart köra vagnen :) 
 

Kaffe och rapport.

Även om jag hade velat sova lite längre idag så ville inte Dennis det :) Benji sover fortfarande och det kan va gott för honom då han har varit jätte trött när jag har väckt honom för dagis. Känns gott att vi är lediga idag :)
Min fina man va så snäll och koka kaffe till mig som han sparat i termosen, så de va bara att hälla upp ♥ ! Och till de blir de rapport som går på tvn nu. Man piggnar lätt till trots allt :)

Snart dags att koka ägg och gröt så blir Benji glad när han vaknar ♥




Housewife.

Jag kan ibland känna mig som en riktig hemmafru. Aktivera barn med lek & bus, städa och pilla, laga mat, vika tvätt mm. Men jag gillar det! Älskar livet som mamma, som har fullt igång, gillar att laga mat och baka. Vika tvätt kanske inte är det roligaste, men det är inget jobbigt heller :) Ja, jag gillar mitt liv helt enkelt! 
 
Har precis varit ute på min dagliga promenad med mormor. Går vår runda på 25 min, inte illa tycker jag! :) Sen har vi även tvätttid, så nu har jag varit där och lagt in tvätten i torktumlarn. Elias får hämta den sen ;) Dagen i övrigt har varit lugn och skön. Benji har lekt lite med min kusin Nicolai och spelat i vanlig ordning :) Jag har hunnit dammsuga och även varit uppe på vinden och fått lagt ut lite saker på köp och sälj. Jag har sååå sjukt mycket saker som jag bara vill bli av med, kasta eller ge bort. Gillar att inte ha så mycket saker runt om mig, usch. Det måste verkligen bli en STOR rensning där uppe någon dag. Har även fått beställt på IKEA, längtar!! :) 
 
Elias tycker att jag ska sluta blogga nu och sätta mig bredvid honom en stund! Bäst att lyssna ;) Kanske blir nån despertata hemmafruar avsnitt också! Älskar lugnet på kvällen! 
 
Natti natti. 
 

Lill lördag.

Har precis varit och lämnat Benji på dagis och Dennis sover för tillfället! Sååå trött jag var imorse, ville inte alls stå upp. Jag tänker varje kväll att jag inte ska lägga mig så sent, så att jag kan vara pigg på morgon, men det blir alltid utdraget på kvällarna. Och även om jag lägger mig i tid så har jag ändå svårt för att somna, så vad spelar de för roll då? 
 
Nu ska jag passa på att plocka och städa lite .. Sätta på en kopp kaffe också :) Komma igång med dagen känner jag! 
 
Tjingeling så länge! 

Ingen lust.

Nej, blogglusten har inte fallit sig in idag, som ni märkt! :) Men så kan det vara ibland! Nu känner jag i alla fall att jag behöver skriva av mig, så då gör jag det. 
 
Dagen idag har sett ut såhär! Upp 7 på morgon, eftersom Benji går på dagis måndag-onsdag och han börjar ju klockan 9, det är lika bra att stå upp i tid så man hinner med allt! Tog bilen till dagis, vi har en promenad på ca. 10 .. 5 om jag går ensam ;) Så vi brukar ALLTID gå annars. Men just idag regna det som bara den och va tvungen att att komma iväg till konsum så det fick bli bilen. Ner till konsum och handla det jag skulle ha. Hem och pilla och plocka lite. Ta hand om en kinkig Dennis. Helt plötsligt var klockan 2,så i med Dennis i vagnen för att hämta Benji på dagis. Hem igen för att börja med maten. Grönsakssoppa idag med nybakade tekakor. På bara 2 timmar hann jag laga soppa och baka bröd, så det blev perfekt tills Elias kom hem från jobbet. Emellan det, ta hand om en kinkig Dennis. Elias fick avlasta mig när han kom hem, men det hjälpte inte så mycket ändå. Sen åkte Elias till boxning så jag blev ensam. Mamma kom en liten stund och fick både soppa och nybakat bröd :) Så ensam var jag inte hela tiden! Runt halv 8 slockande Dennis och Benji la sig vid 8. Vad är det med Dennis? Heeela dagen lång har han varit kinkig och inte alls på humör! Han tar sig så fruktansvärt mycket på örat, men på BVC sa dom att det kan bero på förkylningen, att han kan få lock i öronen så jag skulle testa med näsdroppar. Tycker inte de hjälper något vidare? 
 
Hur har era barn varit när dom fått tänder? Har läst en del om att man kan bli kinkig, äta på saker hela tiden, dreggla och även ta sig vid örat (som just Dennis gör). Är det tänder på G? Vet att det inte var några problem med Benji när han fick tänder, förutom lite gnällig och dreggel. Men inget mer. Pust .. Det är ju så jobbigt när man inte vet vad det är! Jag vill ju hjälpa honom, för något är det som besvärar honom. 
 
Och det känns som att allt går ut på Benji. När jag sitter och matar så kan jag inte hjälpa honom om det är något, när Dennis skriker har jag svårt att lyssna på Benji när han vill säga nått. När barnen lägger sig om kvällarna och jag sitter här tyst för mig själv, kan jag upprepa dagen som varit och tänka "gjorde jag verkligen rätt när jag gjorde så? Eller skulle jag gjort på ett annorlunda sätt". Eller när något har gjort mig frustrerad och jag själv kommer på mig att jag kanske höjde rösten mot Benji, för ingenting. Åh, fy tusan vad jag kan känna mig så otillräcklig och rent ut sagt värdelös! Jag vill båda min barn de bästa hela tiden, men framför allt vill jag kunna lägga fokus på Benji, men de räcker inte till känns det som. 
 
Känner att detta inte var någon bra dag, så jag ska nog bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet! 
 

Svettigt men härligt!

Finns ju inget som slår känslan av hur de känns efter en rask och härlig promenad! Inte nog med det, en härlig dusch efteråt :)

Nu på kvällen har jag grejat lite i Dennis första året bok. Tiden går ju så himla snabbt så det är lika bra att skriva ner alla händelser medan det sitter färskt! Orka dock inte så länge då jag är väldans trött nu, men på ett bra sätt! Nu ska jag gosa ner mig bredvid den underbaraste ♥ Natti!

Tack ersättning!!

Va på BVC idag med Dennis och allt såg fint ut! Han har gått upp jätte bra på både vikt och längd. Han som har varit så "tanig" har nu fått lite hull på benen, såå gott!! :) Och det är tack vare ersättningen! Min bröstmjöl räcker inte fullt ut helt enkelt. Och då kommer jag till frågan igen, ska jag sluta amma? Känns ju inte ens värt! Har bollat fram och tillbaks om det verkligen är rätt. Det enda som mina bröst är till för just nu är för tröst eller bara snutt. Jag hobbyammar som det heter. Det stora målet är ersättningen och dom små bröstet.
 
Amningen funkade ju inte alls med Benji och jag kommr ihåg hur besviken och ledsen jag var över att det inte funkade. Så denna gången ville jag verkligen få till det, kämpa så att det skulle funka. Det har de ju gjort. Han har tagit bröstet jätte fint och jag har en massa mjölk. Men så händer detta. Han går inte upp vikt och han blir inte mätt! Så alltid ska det vara något, suck :( Hade tänkt att amma till han var 6 månder och nu känns det faktiskt inte ens värt att fortsätta när det inte funkar. Får fundera lite mer på detta och se vad jag kommer fram till. Oavsett så ska det ju kännas bra vilket jag än väljer! 
 
Snart dags för min dagliga promenad. Nu natta pojkarna ♥ 
 
 

Dagisdags.

Idag ska Benji för första gången sen operationen till dagis igen. Sitt efterlängtande dagis! :) Så kul att han trivs så bra och verkligen tycker om sitt dagis. Jag sa till han förut att han hade massor att berätta för kompisarna och fröknarna, att han opererats och till och med sovit på sjukhus! "Nej mamma, det vill jag inte, för det är hemskt". Ja, han vill helst inte berätta om detta, stackars liten ♥ Dennis har fortfarande inte vaknat, så jag får väcka honom snart. Jag och Benji har ätit frukost framför bolibompa. Det brukar vi inte i vanliga fall, så det var mysigt att göra för en gångs skull ♥Dags att göra sig i ordning!

Slut på veckan.

Och så var det kväll igen och slutet på denna veckan. Helgen går alltid så himla fort! Önskar att det kunde vara lite längre och att det fanns mer timmar på dygnet. Vi har i alla fall haft en väldigt bra dag. Efter att jag och Benji hade ätit på pizzerian åkte vi allihopa till min farbror och hans tjej för lite fika. Tog med mig det jag bakade igår och det verkade uppskattat! :) Satt och tjöta och hade det trevligt. Som vanligt går ju tiden så himla fort när man har kul, så vi åkte inte hem förrän runt halv 7. Vi åt lite kvällsmat och sen var det dags att göra i ordning båda pojkarna för natten. Byta blöja, sätta på pyjamas, lite gos i soffan och sen nattning. Dennis ville dock inte somna i tid, utan ville va vaken till ca. 20.45 då han sov hos min farbror och inte vaknade förrän 18.00 .. Ja, så nu har vi lärt oss det att vi inte ska låta honom sova till 18.00 :) Jag har hunnit se två desperata hemmafruar avsnitt och Elias har hunnit med sitt. Nu är det dags att själv borsta tänder och göra sig i ordning för natten.  
 
Natti natti 
 

Ensamtid ♥

Jag och min stora prins har haft det väldigt mysigt idag! Bara vi två gick till pizzerian förut och åt mat. Benji fick sin egna pizza som han bara åt två bitar av (pappa blev glad för doggybagen). Och jag beställde mig en sallad, namnam! Det är verkligen nyttigt att ha ensamtid med Benji då och då. Att bara kunna fokusera på honom och att han känner av att han är i centrum är viktigt! Vi har haft jätte mysigt ♥ min älskade underbara Benji!

Om en stund åker hela familjen till min farbror och hans tjej för lite fika! Denna gången tar vi med oss ;) alltid lika kul och trevligt där! :)










Recept "Evas Långpannekaka"

Här kommer recepet till er önskan! :) Lycka till! 
 

Söndag ♥

Idag fick jag mig en sovmorgon och de var behövligt. Har så himla svårt att somna på kvällarna och jag förstår inte varför. Känner mig jätte trött när jag ska lägga mig, men så fort jag har fått lagt på så säger det bara "pling" så är jag klarvaken. Blundar, vrider och vänder på mig.. Men nej. Till slut har klockan blivit så mycket och då får jag nästan panik, mååste somna! Måste vara pigg och glad när barnen vaknar på morgonen. Det är så fruktansvärt jobbigt! Så jag är glad att dem båda sov länge idag så även jag fick tillräckligt med sömn.

Nu väntar Benji på sin frukost, ägg och gröt! :) Ha en fin söndag allihopa! ♥

Bakdag.

Det mesta av tiden idag har faktiskt spenderats i köket.  Fick för mig att baka en kaka som enligt de receptet jag har heter "Evas långpannekaka", för att jag har fått den ifrån min svärmor. Det är som en vanlig bulldeg och så lägger man den i en långpanna med fyllning uppepå. På med pärlsocker och in i ugnen, så smälter fyllning jätte gott in i degen.. Mmm, mumma! På helgen får jag unna mig lite grann i alla fall ;) Sen blev det hemmagjord pizza. Vanlig pizzadeg för killarna och nyttig för mig ;) Också jätte smarrigt såklart! Vi har ju även hunnit med mys, lek och bus och killarna har även badat. Tänk att de kan vara ett sånt roligt nöje, att bada :) Det behövs egentligen inte mycket för att man ska bli nöjd och det är väl tur det ;)  
 
Mitt lördagsnöje är tyvärr TVÄTT! Fanns ingen tvätttid imorgon, så det fick bli idag. Dock har jag redan gjort mitt då Elias får hämta den sen när det är färdigt, har precis varit där och lagt in i det i torktumlaren, så nu kan jag sätta mig ner och pyssla  med annat. Kanske några desperata hemmafruar avsnitt med lite nyttig glass. Det låter inte helt fel .. Får nog bli så! ;) 
 
Benji skulle göra sin egna pizza :) 
 
 
Killarna badar :)
 
 
Yummi!
 
 
 

Mamma dygnet runt.

När kl var ca. 4 imorse så kom Benji in och väckte mig för han behövde gå på toaletten. Han skulle bajsa, annars hade han klarat sig själv. Efter att han va klar tog de bara 2 min så hör jag att han gråter på sitt rum. Går dit och han säger att han har ont i magen. Så han får gå upp på toaletten ytterligare en gång! Gick och la mig.. Tog väl ca. 20 min så var han uppe igen och sen upprepades detta ett antal gånger. Det är väl inte magsjuka? Bajset luktar inget speciellt, annars kan de ju va en väldigt speciell lukt. Ätit något kanske? Han åt ju precis samma saker som vi gjorde igår. Något var det i alla fall. Och för ovanlighets skull så vaknade Dennis kl 8 idag. Så mina ögon går i kors  :) 
 
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe som förhoppningsvis gör mig lite pigg! Rapport på tvn nu också.. de får man inte missa! Gammelvarning igen? ;) 

Mysfredag!

En alldeles perfekt fredag. 
 
Det blev middag hos Vivi där de bjöds på hemmagjord thaimat. Super gott!! Vi blev kvar hela eftermiddagen för att sedan åka och handla fredagsgott. Nu när jag ska vara mer nyttig av mig så fick det bli grönsaker med dipp. Förstår inte varför man kör på det varje gång, för det är ju såå himla gott!! Benji fick godis och chips som han ville ha. Faktiskt så har det gått väldigt bra för honom att äta, väldigt positivt!! Så det blev fredagsmys med hela familjen i soffan .. Benji och Elias spelade Xbox. Båda är såna spelnördar! Undrar vart Benji har fått de ifrån? En väldigt stolt pappa i alla fall ;) 
 
Fredagskvällen avslutas med ännu mer mys min underbara ♥ 
 
 
 
 


Nu är det slut på veckan, nu är det dags för FREDAGSMYYS! ♥

Allra mest tycker jag om fredagar just för att Elias går på helg och att han slutar tidigt :) Så mysigt när ni vi kan ha hela dagar tillsammans, därför vill jag ta vara på helgen extra mycket ♥ 
 
Idag har vi hunnit med en kopp kaffe och fika i mammas nya lägenhet. Kommer bli jätte fint och fräscht när allt är i ordning. Påminner mig om när vi flytta, fyy .. Det är inte de roligaste! Nu har vi bestämt oss för att bo här tills vi nån gånger hittar ett fint hus. Nu pratar jag om lååångt in i framtiden, för ett hus är inte de lättaste att få nu heller. Men det är en dröm vi båda har. 
 
Lite senare idag är vi bjudna på middag hos min farbrors tjej Vivi. Vi har mat kvar sen igår, så det är bara att värma på - kött, pommes och sås. Jag äter dock inte pommes, det blir grönsaksgratäng för mig ;) 
 
Ha en underbar fredags alla! ♥ 
 

 
 


Loppis tokig!

Nått som jag verkligen ÄLSKAR, det är att gå runt på loppisar. Förr när jag tänkte på loppis så förknippa jag det med sånt som gamla männikor gör. Så ja, kalla mig gammel om ni vill ;) Älskar att kunna hitta något fint och fräscht och dessutom kunna få det för en billig peng. Ni vet ju känslan när man fyndar något. Sådär ÄLSKAR jag att känna. En sån känsla kan rädda hela min dag om det är så! Jag har hittat en massa fint som jag fyndat och vem blir inte mest glad när en loppis har öppet.. Jo, JAG! :) 
 
Förut var jag iväg på en loppis med min fina farmor. Självklart fyndade jag ;) En lampa blev det denna gång som det även blev förra veckan. Såg ett par jätte fina skålar också, men det fick vänta. Det gäller ju att ha med tillräckligt med kontanter också. Och när man går runt och köper saker för småpengar så blir det helt plötsligt jätte dyrt till slut, det ska man akta sig för! 
 
Barnen sover gott, jag har plockat undan alla saker, satt på mig mjukiskläder och sitter äntligen i lugn och ro i soffan. Den här lilla stunden som man har för sig själv på kvällarna, efter en hel dag med lek, bus, matlagning, blöjbyten, städning, tröstning och allt som innebär, är såå otroligt skön! Det är viktigt med egentid. Jag älskar att vara mamma och va igång, men jag älskar verkligen att bara va Patti ibland också. Så nu ska Patti äta lite kvällsmat och bara va innan sängen kallar! 
 
 
Natti natti 
 
Fina lampan jag fynda idag :) Gör sig perfekt i vardagsrummet! 
 


Sluta amma?

Det har jag funderat på ett tag. Jag helammar ju inte längre utan bara emellan modersmjölkersättningen. Sen jag började med ersättningen så har han inte riktigt ätit från min mjölk, utan bara legat och snuttat. Och när jag väl hör att han äter så nöjer han sig inte med det. Han blir helt enkelt inte mätt på min mjölk. Dock tycker jag att det är så himla mysigt med amningen, den närheten man får. Och jag tror inte Dennis är redo för att släppa bröstet heller. Ibland när han är väligt kinkig och inget duger så räcker de att lägga honom vid bröstet och så blir han lugn.
 
Om jag nu ska sluta amma, hur gör man då? Jag menar. När det har gått ett par timmar sen han sög på bröstet så blir det dom ju stenhårda! Sist gång fick jag pumpa ut och det bara forsa ut mjölk. Konstigt att han inte blir mätt egentligen?! Så hur slutar man amma? Och är det verkligen rätt emot Dennis? Känner mig lite taskig också att inte tillåta honom att ta bröstet om jag nu skulle sluta. För ju mer han suger, ju mer produceras det ju också.. så långt är jag med ;) Svårt de här! 
 
Bild tagen från google.se
 

 

God morgon torsdag.

Det första mitt lille hjärta säger när vi stod upp var - "mamma, hur länge kommer jag ha ont i halsen?" Och jätte sorgsen min. Åh, vad ska jag svara? Om jag hade kunnat skulle jag ta bort ALLT det onda, men så grym är man inte. Det äv verkligen inte kul att se sitt barn ha ont och inte kunna äta ordentligt. Förhoppningsvis är det bättre innan denna veckan är slut. 
 
Nu på morgon har vi mest suttit i soffan och myst. Benji har lekt lite med sina saker och Dennis i sitt babygym. Nu ligger han och vilar. Så gott att man har kommit in i ganska bra rutiner. Dennis vaknar vid 8-9, somnar runt 11 igen för att sova i ca. 30 min. Sover vid 2, en pytte stund och nästa gång vid 4 och sen håller han sig vaken till runt halv 8, 8 för att sedan sova för natten. Toppen bra tycker jag! :) Nu ska jag passa på att göra mig i ordning och plocka undan lite här! 
 
Mina fina älsklingar! 
 

Härlig känsla!

Min dagliga promenad är nu avklarad. Det känns verkligen i hela kroppen att man inte är van vid detta ;) Men det är ju tur att det känns, annars hade det ju inte gjort någon nytta. Känns så härligt efteråt, när man känner att man har gjort något och sen går in för att ta en dusch för att sedan sätta sig i soffan och slappa :) Tvätttid har vi idag också, men den tar min fin älskling.. Så jag kan verkligen bara koppla av. 
 
Båda barnen sover gott sen länge. Benji har inte haft nått mer ont i sin arm och har lekt och stojjat som vanligt! Nu stänger jag av datan för ikväll. Är ju helt inne i Efterlyst nu ;) 
 
Natti natti. 
 
 

Farbror doktor.

Jovisst var det så! Benjis armbåge hade gått ur led, så doktorn fick vritt tillbaks den. Det var inte kul att va mamma just i den stunden och hålla i sitt barn som skrek av smärta! Fy sjutton. Då är man inte så tuff längre. Tur att det gick rätt så snabbt ändå och det tog inte lång tid efteråt förrän Benji var uppe och sprang och viftade glatt med båda armarna. Stackars lille hjärtat! Sån himla otur han har. Nu får det räcka med allt som har med doktorer att göra! 
 
Nu ska jag avnjuta av min första kopp kaffe som jag ännu inte har hunnit. 
 

Det är inte sant!

Ingen trevlig morgon här inte. Inte nog med att Benji har ont i halsen och mår som han gör. Nu har han gjort något med armen. Han lekte i sängen imorse och helt plötsligt hade han ont i armen och kan knappt rör på den. Den har ju gått ur led två gånger innan, så de kanske är samma sak nu? På med kläder, äta frukost och sen en tur till Vårdcentralen. När ska vi få de lugnt?

Nyttigheter.

Ni som har läst min blogg tidigare vet att jag gick på GI innan jag blev gravid med Dennis. Jag lyckades väldigt bra och gick ner massor i vikt, mer än vad jag hade som mål. Började för ett tag sedan igen med GI, men fick sluta då Dennis slutade att gå upp i vikt. Man ska ju helst inte banta överhuvud taget när man ammar. Då höll jag bara på i ca, 3 veckor och hann gå ner ett par kilo. Men för ca, 2 veckor sedan gick Dennis fortfarande inte bra upp i vikt, så det berodde nog inte bara på att jag gick på GI, utan min mjölk var väl inte tillräckligt tjock. Nu får han modersmjölkersättning och så får han bröstet emellan. Så nu har jag i alla fall börjat med GI ytterligare en gång :)

Idag fick jag bakat bröd, som är nyttiga vaklart ;) Kvällsmaten idag fick bli havregrynsgröt med en bit bröd. Är även ute och går varje dag, i alla fall i 30 min. Har bestämt mig för att jag ska klara det även denna gång! Och jag har ju trots allt inte sååå många kilon att gå ner, så detta SKA gå!  

Benji har pusslat och lekt med leklera även idag. Benji var så duktig och underhöll Dennis medan jag bakade bröd, han vill gärna att man ska prata med honom hela tiden och det är Benji grym på :) Dennis somnade i vanlig ordning strax innan 8 och Benji är fortfarande uppe och ompar, han vill inte riktigt somna i tid ikväll. Tur att vi inte har nån tid att passa imorgon bitti! 

Nu ska jag ägna mig åt tvätten .. Hann aldrig vika ihop den sist gång i tvättstugan så jag får se till att få det gjort nu. Sen ska jag gosa i soffan framför tvn innan läggdags! 
 
Natti natti. 
 
 

Kändisar!

 
Så roligt att öppna Hem & Hyra tidningen och får se mina två hjärtan i tidningen :) Jätte fint kort verkligen! Så nu blir dom kändisar ;)
 
Hela förmiddagen idag har spenderats hos mormor & morfar. Benji har suttit vid deras dator och kollat på youtube klipp, det tycker han är skoj! Jag har druckit ett par koppar kaffe och bara umgåts. VI blev även bjudan på lunch. Väldigt gott att bli serverad sådär ibland ;) Jag tycker dock det är väldigt kul med matlagning, men ibland saknas inspirationen och det är mindre kul! Idag blir det korvstroganof a la GI och ris till det. Mumms! Sen ska jag även baka GI bröd. 

Nått som jag också tycker är kul är rolig post! Idag låg det ett paket från GoBoken till Dennis. Alltid lika spännande att öppna. Nu har han lite fler saker att titta på :) 
 
 
Vet att Benji också hade GoBoken och det är ju precis samma saker som man får nu. Tycker ju att dom kan uppgraderas lite, det var ju ändå 4 års sedan :) Har en massa saker som jag sparade från GoBoken så jag funderar på att säga upp det snart. Men det är alltid roligt med lite "nytt" ;) 

Dags att börja med maten så den är färdig tills Elias kommer hem från jobbet :) 

Snarkningar.

Benji har ju snarkat som bara den och jag har inte ens kunnat legat bredvid honom! Han är duktig och sover hela natten i sin säng, men kommer gärna in till mig på morgonen när Elias går upp. Och det har helt enkelt inte funkat, har inte kunnat sova pga, hans snarkningar. Nu när han gjort denna operation och tagit bort halsmandar och polyp så har han äntligen kunnat sova bredvid mig! Han snarkar nästan ingenting längre. Känns helt underbart! Och det måste ju vara väldigt gott för honom med för den delen. 
 
Han har fortfarande väldigt ont i halsen och äter inte så bra. Kan inte detta bara gå över snart? Benji som altid har ätit såå bra! Hoppas verkligen inte detta kommer drabba Dennis också, usch :( Jag har i alla fall fått i mig frukost, barnen är påklädda och strax ska jag själv också ta mig kläder :) Konstigt att man glömmer bort sig själv ibland ;) Sen får vi se vad lille Benji vill göra under dagen! 
 
Ha en bra tisdag alla! 

Hej och hå!

Så nu har även denna dag snart nått sitt slut. Benji har aktiverat sig med pussel och leklera som han fick utav mamma förut .. det uppskattades! :) Sen blev det även ett bad för båda barnen. Dennis älskar att bada med sin bror, skrattar åt honom hela tiden ♥ Efter det blev det lite dataspel - Super Mario. Efter att ha lagt barnen blev det en liten powerwalk med min fina mormor! En härlig promenad på 30 min .. Känns underbart efteråt! Ska bli riktigt gott med en dusch nu känner jag.

Det får bli såna här slappisdagar några dagar framöver då Benji inte ska överanstänga kroppen! Inget emot mig, vi har det så mysigt så! ♥ Dusch, mys med min älskade och sen SOVA! 
 
Natti natti 
 
 
 
 


4 års kontroll.

Åh vad duktig min prins var på 4 års kontrollen! Synen var perfekt, talen även så. Han målade en jätte fin gubbe, precis som han blev tillsagd. Ja, allt var perfekt! Hela 16 kg väger han och är 108 cm lång :) När han blev inskriven på sjukhuset vägde han 18 kg, så han har gått ner i vikt på dessa dagar. Men det är ju inte så konstig! Han är snart där uppe igen :) Vi har precis ätit lunch, spagetti och köttfärssås från gårdagen. Benji fick i sig lite grann och till efterrätt fick han 6 små Tom & Jerry kakor och dem åt han upp utan problem .. Kanske bara för att det är kakor? ;) Dennis sover just nu och vi slappar i soffan! Snön faller fint här utanför. Tycker dock att vi kunde va utan, det räcker att det är snö på julafton och till nyår, sen kan vi skippa de :) 
 
Självklart fick Benji en liten sak efter att ha varit så duktig! Han valde lego som dom nu har fått in på konsum, väldigt käckt! :) 
 

Ny vecka, nya utmaningar.

Idag har Benji ingen feber som tur är! Och han har faktiskt fått i sig rätt så bra med drickyoghurt. Blir så glad för minsta lilla ♥ Morgonsysslorna är gjorda! Båda barnen är påklädda, frukost är intagen, sängen är bäddad och snart ska jag göra klar mig också. Benji ska på 4 års kontroll idag, så det ska bli spännande om han blir godkänd eller inte ;) 
 
Dags att göra sig klar! :)

Attans också!

Kände på Benji för en stund sedan och tyckte att han kändes varm. Tog tempen och jodå, han hade feber - 38,5. Stod på lappen dom fick hem att man skulle ringa om barnet fick feber. Så Elias ringde och rådfrågade. Anledningen att han har fått feber kunde antagligen vara att han har varit väldigt aktiv idag, så han har överansträngt kroppen. Om febern blir värre ska vi ringa till akuten med en gång. HOPPAS verkligen att detta inte blir värre! Nu vill vi ju bara att vår prins ska bli bra! Attans .. 
 
Efter den sista dosen medicin blev han något piggare och fick i sig lite mat och dryck och nu har han lagt sig gott i sängen. Vi hann äta pizza tillsammans i soffan, bara jag, Elias och Benji .. vääldigt mysigt! I vanliga fall brukar Dennis sitta i mitt knä, men nu hade jag min stora prins i mitt knä och det kan behövas ibland ♥ Och särskilt nu! Elias har dukat fram gotta till oss, så vi hinner med lite mys innan läggdags! 
 
Natti natti ♥ 
 

Finbesök ♥

Nu på förmiddagen har vi haft goaste vännen Joppan & Timmy + barnen på besök :) Alltid lika kul och trevligt! Benji lekte fint med sin favorit kompis och vi åt go glass, drack kaffe och tjötade! Vi har precis lunchat och nu sitter vi och vilar i soffan.. Slappsöndag och det är ju precis så det ska vara! Har tvätttid sen också, men inte förrän senare. Det är ju enda nackdelen med att bo här, TVÄTTSTUGA! Att inte kunna tvätta när man vill. Dock har det sin fördel också. Man blir ju färdig med allt på samma gång. Tvätta, torktumla och vika. Oftast brukar Elias tvätta och torktumla och så får jag vika, för det är jag bäst på ;) Gott att man kan dela upp på det. En kopp kaffe efter maten nu och fortsätta slappa!

Tidig morgon.

Idag ville barnen vakna tidigt, så dår får man helt enkelt stiga upp! :) Inte för att jag är så trött, hade bara varit gott att ligga en liiiten stund till. Nu sitter vi i alla fall och myser i soffan ♥ Frågade Benji om han hade ont i halsen och då sa han att det är som eld i halsen och då gör de ont, stackarn :( Han tar sina mediciner jätte bra och nu har han fått i sig lite drickyoghurt.. Och tur i oturen så får han till och med äta glass mitt på morgon! ;)

Besökare!

Härligt att det går uppför på besöksstatestiken :) Det betyder ju bara att fler att hittat till min blogg. Dock uppskattar jag kommentarer då och då också ;) 
 
Nu ska jag in och väcka Benji försiktigt för sista dosen medicin för ikväll. Hoppas att dagarna går fort nu så han blir helt bra igen ♥ 
 
Natti natti 
 


Vår hjälte! ♥

Man är inte tuff som förälder när man ser ditt barn ha så ont! Stackars lille Benji. Han var glad över att få äta en risifrutti förut, men efter en sked ville han inte ha mer för att han fick ont. Ett litet bett på mackan har han fått i sig och en glass. Man ska vara glad för det lilla! 
 
Nu ligger han gott nedbäddad i sängen och kollar på film. Dennis sover sen kl 8 och det är för natten. Båda våra prinsar somnar för natten kl 8, blir ju inte riktigt det nu med Benji. Men snart kommer han va inne i det igen! Är i alla fall så tacksam och glad över att allt har gått så bra som det har gjort och att Benji har varit så duktig och tagit detta på ett bra sätt. Han är så modig! ♥ Nu kan det ju bara bli bättre och bättre. 
 
Nu är det dags för lite mamma och pappa tid .. Det behövs ju efter hel dag utan varandra :) Usch för att vara ifrån varandra! Tur att det inte händer allt för ofta ♥ 
 
Benji redo för operation! 
 
 
Vid uppvaket .. Hjärtat 
 


På plats ♥

Nu är mina hjärtan hemma igen! Åh, kunde ju inte hålla mig för gråt när Benji klev in genom dörren, älskade pojk ♥ Han låter helt annorlunda i rösten, den är mycket ljusare och låter inte alls lika grötig och grov som innan. Nu leker han med dem nya leksakerna som han fick :) För min del blir de en dusch nu och sen mysa med min kille hela dagen! ♥

Handlat.

Självklart ska vår prins få något när han kommer hem så nu har vi varit och handlat något litet. Fick även köpt "Mitt första år" bok till Dennis. Mormor och morfar var också med och köpte en sak till honom så han kommer nog bli jätte glad sen ♥ Drickyoghurt, filmjölk och glass är även inhandlat. Har inte hört ännu när dom kommer hem, men fick i alla fall pratat med Benji förut och han mådde bra, känns helt underbart! Nu bara jag väntar, väntar och väntar!!!  
 

Jamen god morgon då!

Här blev de ingen mer sömn. Dennis ligger fortfarande gott och sover och jag är piggelin! Tror det är för att jag saknar mina hjärtan så! :/ Sista gången jag prata med Elias igår låg Benji och titta på sin favoritfilm. Han hade fått i sig två glassar och nästan en halv macka, så det är verkligen toppen bra! Städade i hans rum igår så det är städat och fint när han kommer hem. Ska även passa på att rensa lite leksaker också.. Han har ju sååå mycket han inte leker med! De kan man ju plocka undan och ta fram till Dennis sen :) Nu ska jag göra mig lite kaffe och frukost och vänta på att Elias ska ringa! ♥

Jag är alldeles här!

Nu är ni säkert dunder nyfikna på hur allt har gått och det kan jag berätta kort och gott! ;) 
Den 8/10-12 tittade vår älskade Dennis ut! En frisk och välskapt prins på 3416 g och 50 cm lång! Nu har han redan hunnit bli hela 3 månader, så tiden bara springer iväg! Allt har faktiskt gått väldigt bra. Benji är en väldigt stolt storebror även om det har varit rätt så jobbigt för honom i början. Inte de att han var så svartsjuk på just Dennis, utan att han märkte att VI inte gav han all den tid som vi brukat göra. Det gjorde väldigt ont i mig att se att vi kom så "långt" ifrån varandra. Som tur var ändrades det ganska så snabbt! Nu flyter det på som vanligt igen.
 
För min del så har det självklart kännts att man har blivit tvåbarnsmamma. När man ibland tyckte att vissa saker var jobbigt med ETT barn, så kan man nu tänka att, gud så lätt det var med bara ETT barn! Haha :) Det har ju varit en stor omställning för oss båda och det tar tid att komma in i alla nya rutiner. Men som alla säger och som jag får hålla med om .. Det är MYCKET lättare med andra barnet! Man är mer säker på sin sak och ja, allt flyter på så mycket bättre. Nu har vi ju kommit in i dom nya rutinerna och det känns bra. Jag älskar mitt liv som tvåbarnsmamma, trots att det är dubbelt med jobb. Men jag älskar't! 
 
Och nu till dagen idag. Idag är jag ensam hemma med Dennis då Benji & Elias just nu ligger på sjukhuset. Vår älskade Benji har opererat bort halsmandlarna och tagit bort polyper. Vi har väntat så länge på denna dag eftersom han har haft så mycket besvär med snarkningar, halsfluss mm ... Men nu när dagen väl kom så blev de jobbigare än vad jag trodde! Har fällt tårar titt som tätt under hela dagen. Att inte kunna va där för honom har verkligen känts! Det är ändå tur att Elias är där så en utav hans trygghet finns med. Allt har trots allt gått väldigt bra och han är så duktig och stark vår Benji! Nu längtar jag såå tills dom kommer hem imorgon, ska pussa och krama på honom en massa!! 
 
Sådärja .. Det blev allt några rader ändå ;) Och som ni vet, jag är alldeles precis här .. Be right back! ;) 
 
Dennis nyfödd i pappas famn 
 
 
Dennis 
 
 
Storebror & lillebror